Bug #969

Recognising Sigma 50mm F1.4 DG HSM

Added by Robin Mills about 3 years ago. Updated about 2 years ago.

Status:ClosedStart date:15 Jul 2014
Priority:NormalDue date:15 Jul 2014
Assignee:Niels Kristian Bech Jensen% Done:

100%

Category:metadata
Target version:0.25

History

#1 Updated by Niels Kristian Bech Jensen about 3 years ago

  • Due date set to 15 Jul 2014
  • Status changed from Assigned to Resolved
  • % Done changed from 0 to 100

This is a duplicate of issue #959 which was fixed in the svn trunk a month ago.

Best regards,
Niels Kristian Bech Jensen

#2 Updated by Phil Harvey about 3 years ago

... but is this the "Art" version of the lens? My impression from the initial report is that it was not.

#3 Updated by Niels Kristian Bech Jensen about 3 years ago

If I read these lines in the forum message correctly it is the "Art" version:

I'm am the happy owner of this new lens (the successor to the "Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM" which is still being marketed...) -in Canon mount. This also being refered to as "Sigma 50mm F1.4 Art", ...

The lens used in the test file from the forum message is reported as "Sigma 50mm F1.4 EX DG HSM | A" by the current svn trunk version of exiv2.

Best regards,
Niels Kristian Bech Jensen

#4 Updated by Phil Harvey about 3 years ago

OK, great. I wanted to be sure there wasn't a non-Art version of this lens with the same ID.

#5 Updated by Phil Harvey about 3 years ago

OK, great. I wanted to be sure there wasn't a non-Art version of this lens with the same ID (as apparently with 169 "Sigma 35mm f/1.4 DG HSM" and "Sigma 35mm f/1.4 DG HSM | A").

#6 Updated by Andreas Huggel about 2 years ago

  • Status changed from Resolved to Closed

Also available in: Atom PDF

Redmine Appliance - Powered by TurnKey Linux